Medlemskap

Medlemskap

Inge om PF Forsikring
Se video: Inge om PF Forsikring

Gå til: Medlemsskap | Medlemsfordeler hos våre merkantile samarbeidspartnere

Alle førstegangsmedlemmer i Politiets Fellesforbund får halv pris på medlemskontingenten (sentralt og lokalt) det første året. I tillegg har du anledning til å prøve ut gratis innbo-, reise- og helseforsikring uten egenerklæring i 6 måneder.

Alt dette har du inkludert i medlemskapet

Økonomisk støtte til juridisk bistand
Juridisk bistand er noe mange får behov for en gang i løpet av arbeidslivet. Les mer om juridisk bistand.

Fagbladet Politiforum
Som medlem i Politiets Fellesforbund får du Norges største og eneste uavhengige politimagasin, Politiforum, i postkassen hver måned, med i alt 11 utgaver per år. Fagbladet er fylt med stillingsannonser, medlemstilbud, samt nyttig og engasjerende stoff om og for politi- og lensmannsetaten.

Forsikringsordninger
Politiets Fellesforbund har et omfattende tilbud på forsikringer. Når du melder deg inn hos oss, blir du automatisk med i en rimelig og god forsikringsordning. Den inneholder blant annet dekning ved ulykke, død, uførhet, kritisk sykdom, ID-tyveri og nettmisbruk. Vi tilbyr gode frivillige kollektive forsikringer til lave priser, samt private skadeforsikringer. Gå til PF Forsikring >

Medlemsfordeler hos samarbeidspartnere
Politiets Fellesforbund jobber for å gi deg gode og varierte medlemsfordeler. Samarbeidspartnere tilbyr treningsavtaler, nybilkjøp, drivstoff og mye mer. Se oversikt over medlemsfordeler her.


Hva koster et medlemskap i Politiets Fellesforbund?

Kontingenten du betaler til Politiets Fellesforbund består av fire elementer.

Du betaler:

  • 0,9 prosent av den pensjonsgivende inntekten din til forbundet i sentral fagforeningskontingent.
  • En viss sum til lokallaget ditt i lokal fagforeningskontingent. Summen varierer fra lokallag til lokallag, men den er i gjennomsnitt 88 kroner.
  • 0,2 prosent av den pensjonsgivende inntekten din til forbundets streikefond, maksimalt 67 kroner per måned.
  • PF Obligatoriske forsikringer på 239 kroner per måned.

Alle førstegangsmedlemmer i Politiets Fellesforbund får halv pris på medlemskontingenten (sentralt og lokalt) det første året (gjelder om du verken har hatt studentmedlemskap eller ordinært medlemskap tidligere).

Les mer om hva et medlemskap i Politiets Fellesforbund koster:

NB! Egne priser gjelder for studentmedlemskap. Som student ved Politihøgskolen kan du bli medlem i Politiets Fellesforbund for kun 300 kroner for tre år! Les mer om studentmedlemskap her.

Medlemskap

Vi organiserer alle ansatte i etaten, samt studentene ved Politihøyskolen, og lover å ta godt vare på deg enten uavhengig av faglig bakgrunn. Hos oss er det alltid medlemmet som er i fokus.

Som medlem i Politiets Fellesforbund får du Norges største og eneste uavhengige politimagasin i postkassen hver måned, et omfattende tilbud på forsikringer, og gode og varierte medlemstilbud.

Bli ordinært medlem av Politiets Fellesforbund >

Flere medlemsfordeler

Medlemsfordeler hos våre merkantile samarbeidspartnere